City 1

Bareside

Vino să încerci cea mai tare experiență Wakrsurf și Wakeboard lângă Salonic. Aici poți găsi Valul Perfect pentru orice nivel!!!Instructori calificați și bărci de top, fac din baza noastră de Wakeboard și Wakesurf un punct de referință pentru Wakesurfing și Wakeboarding în Salonic.

City 2

Despre noi

Bareside Watersports funcționează ca punct de lucru in industria sporturilor de apă si a wakeboard-ului în Nordul Greciei încă din 2002.

O echipă de profesioniști motivați, care s-au unit ca să ofere experiențe cât mai valoroase de wakeboarding și wakesurfing în Nordul Greciei.

Noua locație Bareside Watersports este plaja Agia Triada, lângă Hotelul Santa Beach, cel mai ferit de vânt golf al Salonicului. Un golf privat, înconjurat de plaje cu nisip auriu, acest loc deosebit oferă conditii fără cusur pentru un ride perfect.

Facilități și Servicii

Bareside este cunoscut pentru ambarcațiunile profesionale, precum Centurion Avalanche, sau Schiurile Nautice Correct Craft. Ambele ambarcațiuni dețin standardele ambarcațiunilor pentru sporturi de apă și au fost folosite pentru competiții de ski nautic - wakeboard – wake surf in toata lumea, satisfăcând astfel necesitățile oricărui practicant.

La Bareside Watersports poți învăța, încerca și îți poți îmbunătăți aptitudinile sub îndrumarea și supravegherea instructorilor experimentați, deținători ai Certificatului Federației Elene de Schi Nautic. Personalul nostru calificat vă va oferi cunoștințele necesare, în timp ce vă vor informa despre progresele pe care le faceți. Așadar, ești gata de wakeboard si wakesurf sau de slalom cu schiurile?

Dacă ești în căutare de distracție și adrenalină, atunci ai de ales dintr-o varietate de opțiuni: canapele, cilindrii, ringos, solo extreme pentru maximum 8 persoane sunt doar câteva dintre acestea.Cât despre cei care vor să se relaxeze la soare sau la apus, la Bareside vă putem oferi SUP-uri (Stand Up Paddling), Pedalos cu tobogan (bicicletă) și Canoe.

City 3

Contact

E-mail: info@bareside.com

Santa Beach Hotel

Lambraki Street,Agia Triada,57019,Thessaloniki

Direcții

Ne puteți găsi lângă hotel Santa Beach – Agia Triada, Salonic.

Salonic centru 20 km.

Aeroport Macedonia 9 km.

Masina: urmăriți indicatoarele de Peraia și apoi Agia Triada.

Autobuz: din centrul orașului luați autobuzul 3K iar apoi schimbați în zona Ikea cu autobozul 72 sau 72A. Puteți găsiți informații despre rute pe(www.oasth.gr)

Plimbări cu barca: din centrul orașului se fac două opriri, în port și la Turnul Alb. Puteți găsi informații pe (www.karavakia.com)

Transfer minibus: de oriunde (www.transfersthessaloniki.com)